Pompen testaus Päivitetty 12.5.2014

Täältä löydät jalostustoimikunnan tiedotteet
Anna-Maija Kuisma

Pompen testaus Päivitetty 12.5.2014

Viesti Kirjoittaja Anna-Maija Kuisma » 07.11.2013 14:12

Pompen testi tehdään Laboklinin laboratoriossa Saksassa.
Jos Laboklinilla on jo koiran verinäyte aikaisemmin testatun PRA:n tai Pompen vuoksi, ei uutta verinäytettä tarvitse lähettää. Tarvitsee lähettää vain sähköpostiviesti info@laboklin.fi , josta ilmenee koiran rotu, rekisterinumero, omistajan nimi ja osoitetiedot, Sample-ID numero (löytyy PRA testituloksen vastauslomakkeen toisen sivun yläreunasta). Viestiin voi kirjoittaa, että haluaa jatkotestin 8513 (Pompen) tai jatkotestin prcd-PRA 8127 (prcd-PRA). Jos on kyse jatkotestistä, hinnasta vähennetään käsittelykulut.

Laboklin on tehnyt vain Lappalaiskoiria varten oman lomakkeen, Lomakkeella on tunnuksena Lappalaiskoirien logo. Uusi lomake löytyy lappalaiskoirat.fi/Lomakkeet/Laboklin lomake.

Jos haluaa PRA- tai Pompen-testin (tai molemmat), on täytettävä Laboklinin lomake. Esitäytetty lomake (lomakkeen täyttöohjeet löytyvät samasta paikasta lomakkeen kanssa) otetaan eläinlääkärille mukaan, eläinlääkäri ottaa verinäytteen ja lähettää näytteen Laboklinille.

Yhdistyksen tapahtumissa otetuista verinäytteistä Laboklinilta tulee lasku omistajalle kotiin. Yksityisesti testatuista koirista lasku menee ensisijaisesti eläinlääkärille. Laskun saa myös itselle, jos täyttää lomakkeen kohdan Invoice to: Owner ja laittaa allekirjoituksen (owners signature for direct invoicing)

Pompen taudin testatuista koirista löytyy lista yhdistyksen sivuilta kohdasta Jalostus/Pompen-testatut
Testaustuloksesta pyydetään lähettämään kopio jalostustoimikunnalle osoitteeseen lappalaiskoirat.jtk@gmail.com